Доставка

ДОСТАВКА НА ПОРЪЧАНИ СТОКИ

1. След като в tuning-bg.net постъпи поръчка от Потребител, електронния магазин уведомява Потребителя с имейл за успешно приетата поръчка.

2. Доставка се прави само на успешно приети поръчки.

3. Поръчки направени в делнични дни (от Понеделник до Петък) се обработват веднага след постъпване в нашата система. Поръчки направени в Събота и Неделя и официални празници се обработват в първия работен ден. Поръчки направени след 16ч. в делнични дни се обработват на следващия работен ден. Доставки не се извършват в Неделя и официални празници. В случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока,  както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, Вие ще бъдете информирани чрез телефонно обаждане от Наш служител. При възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули със същото качество и цена.

4. Доставка с плащане наложен платеж- в срок до 4 четири работни дни от момента на потвърждаване на поръчката.

5. Доставка с плащане по банков път/ кредитна или дебитна карта/ в срок до три 3 работни дни след получаване на плащането.

6. Електронния магазин използва за доставки куриерска фирма Еконт Експрес ООД, като обичайните часове за доставка са от 9.00 до 18.00 часа.

7. Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (личен адрес) или до офис на Еконт Експрес ООД в съответния град.

8. За поръчка над 149 лева получавате безплатна доставка до посоченият от вас офис на спедиторската фирма. Това се отнася и за поръчка, комбинирана от всички видове продукти. При поръчки под 149 лева, цената на доставка се калкулира по ценовата листа на Еконт Експрес ООД за съответният град.