Доставка

ДОСТАВКА НА ПОРЪЧАНИ СТОКИ

1.1. След като в tuning-bg.net постъпи поръчка от Потребител, електронния магазин уведомява Потребителя с имейл за успешно приетата поръчка.

1.2. Доставка се прави само на успешно приети поръчки.

1.3. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници.

1.3.1. Доставка с плащане наложен платеж- в срок до 4 четири работни дни от момента на потвърждаване на поръчката.

1.3.2. Доставка с плащане по банков път/ кредитна или дебитна карта/ в срок до три 3 работни дни след получаване на плащането.

1.4. Продавачите в електронния магазин използват за доставки куриерска фирма Еконт Експрес ООД, както и други спедиторски фирми, като обичайните часове за доставка са от 9.00 до 18.00 часа.

1.5. Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали жилищен или служебен) или до офис на Еконт Експрес ООД в съответния град.

1.6. За поръчка над 149 лева получавате безплатна доставка до посоченият от вас адрес за гр. София. Това се отнася за поръчка, комбинирана от всички видове продукти. при поръчки под 149 лева, цената на доставка се калкулира по ценовата листа на Еконт Експрес ООД за гр. София. При поръчки за цялата страна без гр.София, доставката е безплатна над 149 лева, а под 300 лева за доставка, цената се калкулира по ценовата листа на Еконт Експрес ООД.

1.7. Всяка пратка е застрахована, като застраховката е за сметка на Продавача.

1.8. Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на Еконт Експрес ООД да получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.